Hotelblog

Kosta del Sol, Španielsko: slnko, more a golf

block
Obrázok odYareeh

Kosta del Sol, čo v preklade znamená 'Pobrežie slnka', sa nachádza na juhu Španielska a je jedným z najpopulárnejších letovísk v krajine. Svoje meno dostala kvôli svojim mnohým slnečným dniam a teplému stredozemnému moru, ktoré ju obklopuje. Okrem nádherných pláží a krásnej prírody je Kosta del Sol tiež známa svojou bohatou golfovou scénou.

Pre milovníkov golfa je Kosta del Sol ako raj na zemi. Na tomto pobreží sa nachádza množstvo golfových ihrísk, ktoré ponúkajú rôzne náročnosti a scenérie. Svoje územie ponúka všetko od poplatkových ihrísk pre začiatočníkov až po luxusné ihriská pre skúsených hráčov. Okrem toho hostia rôzne golfové turnaje a sú tu aj golfové resorty a hotely, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre golfistov.

Okrem golfa môžu návštevníci Kosty del Sol užívať aj iné aktivity a zábavu. Môžu sa vydať na prechádzky po nádhernom pobreží, ochutnať miestnu kuchyňu v reštauráciách a bary, objavovať miestne pamiatky a kultúru, alebo sa jednoducho len užívať na pláži a relaxovať pri slnečných lúčoch.

Kosta del Sol je teda ideálnym miestom na dovolenku pre tých, ktorí milujú slnko, more a golfové ihriská. Svojím jedinečným spojením prírodného krásy, luxusu a zábavy si získava srdcia návštevníkov z celého sveta.