Google+

HORECA PRO 2017

Navštívte aj vy tretí ročník podujatia HORECA PRO, ktoré je kombináciou odborných prednášok, diskusií, live cooking, moderovaných degustácii vín a výstavy vín zameraných výhradne na odbornú verejnosť z gastro prostredia. Minulý rok sa na podujatie registrovalo 1121 návštevníkov.

Dátum a miesto: 

11.5.2017, štvrtok, čas: 9.00- 19.00 hod, 
Grand Hotel Pressburg, Bratislava

Program

Moderované degustácie vinárstiev 
Čaká na vás viac ako 60 vinárstiev z Portugalska, Slovenska, Českej republiky, Rakúska, Maďarska a Slovinska.
Kompletný zoznam nájdete na www.horecapro.sk  

Odborné prednášky

Odborníci zo Slovenska a Českej republiky budú počas celého dňa prezentované aktuálne témy:

  • Všetko čo potrebujete vedieť o káve a jej príprave
  • Hotelové raňajky, ktoré si hosť zapamätá
  • Máme Facebook stránku a Instagram profil. A čo teraz…?
  • Marketing vo veľkých a malých podnikoch
  • Kvalita poskytovaných služieb v hoteloch a reštauráciach

Live Cooking

„Mladé pušky“ slovenskej gastronómie: Michal Škorec (západ) – Peter Bracho (stred) – Michal Thiry (východ) + prekvapenie: hosťujúci kuchár z Nórska
Barmanské predstavenie
miešanie netradičných nápojov + flair show

EXPO

Nové kvalitné gastro produkty (voda, víno, káva, pivné špeciály, destiláty) od viac ako 60 producentov z viacerých krajín
Viac o programe: http://horecapro.sk/sk/home-sk/#panel2

Vstupné

celodenná konferencia + program + neobmedzené bezplatné ochutnávky 
len 25 EUR bez DPH 
Vstupenky si môžete zakúpiť na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9885/horeca-pro-2017
 
Popri tomto bohatom programe môžete navštíviť aj pracovný veľtrh HORECA JOB FAIR www.horecajobfair.sk a fórum CRAFT BEER PRO (www.craftbeerpro.sk).

Partneri

Spojte sa s nami na Facebooku