Google+

Slovenské kulinárske špeciality v Budapešti

Štefan Šteták, šéfkuchár Grand Hotel BellevueV prestížnej maďarskej reštaurácii Gerbeaud Bistro sa 8. septembra 2014 slávnostne otvoria dni slovenskej kuchyne. Maďarská verejnosť má počas nasledujúcich dní od 8. do 13. septembra 2014 možnosť ochutnať slovenské špeciality v podobe tradičných slovenských jedál a nápojov.
Kapustové strapačky, kuracie soté v zemiakovej placke, čučoriedkové pirohy a iné pochúťky pripraví tím Grand Hotela Bellevue z Vysokých Tatier pod vedením Štefana Šestáka, šéfkuchára hotela. 

Sprievodnými aktivitami podujatia zameraného na propagáciu regiónov Slovenska bude ochutnávka syrov zo stredného Slovenska, ochutnávka slovenského piva a vína v sprievode hry harmoniky. Zvlášť bude vyhradený priestor na prezentáciu regiónov Vysoké a Nízke Tatry, Donovaly, Tále. Hlavným organizátorom podujatia je Slovenská agentúra pre cestovný ruch so zastúpením v Budapešti.

Partneri

Spojte sa s nami na Facebooku