Google+
Rok 2017 bude pre Medusa Group znamenať rozšírenie jej prevádzkového portfólia o tri nové prevádzky v Košiciach, v Parndorfe a v Prahe, v domácej Bratislave pribudnú štyri nové kantíny pre rozrastajúci sa závod a fabriku VW Slovakia a....
Na TREND Horeca Academy sa bude diskutovať o nových hygienických pravidlách v reštauračnom...
Bratislavský Grand Hotel River Park má nového šéfkuchára. Od februára je ním Jaroslav Žídek. Gastronómiu v hoteli plánuje viesť v priateľskej a rodinnej atmosfére a dôraz bude klásť na lokálne suroviny. Hostia v jeho novom menu nájdu niečo „staré aj nové,...
Jozef Hromják v metropole východu otvoril spolu s tímom prvú autorskú reštauráciu, kde ich hlavnou inšpiráciou bude domáca kuchyňa. V reštaurácii ZORE nenájdete jednotný jedálny lístok v platnosti dlhšie ako mesiac. Dôvodom je využitie surovín v ich...
Grilovaný steak z tuniaka, letné osviežujúce šaláty, ale tiež čokoládová zmrzlina s príchuťou whisky. Aj tieto kulinárske špeciality môžete ochutnať počas leta v reštaurácii Brasserie Anjou v bratislavskom hoteli...
Do projektu francúzskeho večera pre gurmánov Goût de France/Good France 2016 sa tento rok po prvýkrát zapojí aj reštaurácia na brehu Dunaja River Bank. Pridá sa tak k celosvetovej aktivite, počas ktorej tisícka šéfkuchárov na piatich kontinentoch pripraví tie...
International Business Council oznámil termín konferencie pre HORECA odborníkov. Summit sa bude konať v Prahe 26 – 27 novembra 2015. Summit je súčasťou série podujatí Leaders in Hospitality, ktorej posledné ročníky sa uskutočnili v Prahe a...
Bábovka pripravená podľa tradičného receptu z roku 1927 servírovaná s textúrou z tatranskej čiernej bazy a tiež flambované lievance s tajomne znejúcou ingredienciou, a to s príchuťou Vysokých Tatier. To sú tie najlákavejšie dezerty, ktoré si pripravili v rámci...
Chuť Francúzska zavíta aj do metropoly východu. V jediný večer, vo štvrtok 19. marca uvarí vyše 1300 kuchárov 1300 francúzskych menu na piatich kontinentoch. Udeje sa tak vďaka celosvetovému projektu Chuť Francúzska/ Good France/ Goût de...
Portfólio Pivovarov Topvar sa rozširuje o novú nápojovú kategóriu. Už od februára prinášajú slovenským spotrebiteľom cider Kingswood s ambíciou vybudovať segment cideru tak, aby dosiahol úspech ako v okolitých krajinách. Kingswood je nový osviežujúci...

Partneri

Spojte sa s nami na Facebooku