Hotelblog

Bali, Indonézia: rajský ostrov plážového oddychu a kultúry

block
Obrázok odclsung

Bali je jedným z najobľúbenejších turistických cieľov v juhovýchodnej Ázii. Tento rajský ostrov, známy aj ako 'ostrov bohov', ponúka nádherné biele pláže, teplé modré vody Indického oceánu a úžasné korálové útesy.

Okrem plážového oddychu si na Bali môžete vychutnať aj bohaté kultúrne zážitky. Ostrov je domovom mnohých historických chrámov, ako je napríklad majestátny Tanah Lot, ktorý leží na skalnatom útese v oceáne. Môžete tiež navštíviť tradičné trhy, kde si môžete kúpiť ručne vyrábané suveníry a ochutnať miestne jedlá.

Pre milovníkov prírody je Bali skutočným rajom. Vnútroostrovské džungle ponúkajú množstvo trekov a výletov, počas ktorých môžete objavovať úchvatné vodopády, ryžové polia a exotickú faunu a flóru.

Nezabudnuteľné je tiež tradičné tanečné predstavenie a ceremoniály, ktoré odhaľujú bohatú históriu a duchovnú tradíciu Balijského ľudu.

Nakoniec, nočný život na Bali je živý a rušný. Môžete si vychutnať koktail v jednom z mnohých barov a klubov, alebo sa zúčastniť tradičného indonézskeho večera so spevom a tancom.

Ak hľadáte kombináciu relaxu, kultúry a dobrodružstva, Bali je ideálnym miestom pre vašu ďalšiu dovolenku.

Sponsored by: Casa Cook El Gouna Adults only +16 reviews