Google+

Horeca manažment 2014

Trend Horeca ManažmentĎalší ročník obľúbenej TREND konferencie pre hotelierstvo a gastronómiu sa ponesie v duchu otázky, ktorá trápi nejedného hoteliera ´Len prežitie alebo aj prosperita?´ V Hoteli Minerál v Dudinciach sa 19. – 20. marca stretnú zaujímaví speakri zo Slovenska i zahraničia, ktorí prednesú svoje skúsenosti, názory a podnety na aktuálne témy z branže. Príďte aj vy načerpať nové nápady  a praktické tipy!

Program konferencie odštartuje v stredu na poludnie témou kongresovej turistiky, jej potenciálu a možností využitia. Aktuálnu situáciu na slovenskom trhu potom zhodnotia slovenskí odborníci i zahraniční hoteloví manažéri pôsobiaci na Slovensku. Popoludňajší program bude patriť efektívnosti v špičkovej gastronómii, kde sa v panelovej diskusii predstavia najlepší slovenskí šéfkuchári. Večerný program vyvrcholí tradične odovzdaním ocenení  TREND TOP reštaurácie a hotely 2014.

Druhý deň konferencie bude patriť stále aktuálnej téme ´Ako sa odlíšiť´ a v závere programu sa dozvieme viac o potenciáli hotelov orientovaných na rodinnú klientelu.

 

Medzi speakrami sa predstavia:

  • Robert Holan, General Manager, Radisson Blu Carlton Hotel
  • Peter Štecko, majiteľ, skupina Medusa Group
  • Jaroslav Žídek, Executive Chef, reštaurácia Albrecht
  • Ján Svoboda, riaditeľ, Hotel Elizabeth, Trenčín, prezident Asociácie historických hotelov Slovenska
  • Katarína Kaňová, manažérka, Hotel Solisko, Štrbské Pleso
  • Michal Kič, riaditeľ, Hotel Partizán, Tále
  • Nodari Giorgadze, majiteľ, GINO PARADISE Bešeňová
     

Kompletný program a zoznam speakrov

Registrácia účastníkov

Partneri

Spojte sa s nami na Facebooku